Špecifiká finančného riadenia v neziskových organizáciách - Čiernik, Anton
Finančné riadenie v podmienkach neziskových organizácií, faktory determinujúce finančné riadenie. Oceňovanie úžitkov ekonomických aktivít v neziskovom sektore.