Polycentricita: inštitucionálna inovácia v regionálnom manažmente? - Kluvánková-Oravská, Tatiana
Polycentricita ako identifikovateľná a merateľná kvalita. Profilácia verzus polarizácia a realita v krajinách Európskej únie. Polycentricita a multifunkcionalita ako východiská modelov spravovania územia.