Vybrané problémy zdanenia ziskov podľa koncepcie CCCTB - Kubicová, Jana, 1961-
Projekt zavedenia spoločného konsolidovaného daňového základu korporátnej dane (CCCTB) a jeho cieľ. Definícia zdaniteľného príjmu a metóda konsolidácie. Problematika vzťahov s tretími štátmi. Administratívne a právne aspekty CCCTB.