Ergonómia - nástroj zvyšovania produktivity a kvality práce - Ságová, Zuzana
Pracovné riziká ako dôsledok tvorby nevhodných pracovných podmienok, ktoré vedú ku vzniku pracovných úrazov či chorôb z povolania. Vplyvy na hospodárstvo. Harmonizácia s požiadavkami EÚ, Európskej komisie a ILO (International Labour Organization).