<The> Expert activity certification process in the Germany - Majtán, Štefan
Vykonávanie znaleckej činnosti v podmienkach Nemeckej republiky upravované právnou úpravou. Vzdelávací a certifikačný proces, ktorý uchádzač o status znalca potrebuje absolvovať.