Hodnotenie rozloženia miest na pracovisku - Šebej, Peter
Základné výrobné a ergonomické požiadavky na pracoviská. Hodnotenie stavu a sprehľadnenie úprav pracoviska a jeho zložiek. Modely hodnotenia rozloženia aktívnych miest na pracovisku.