Aplikácia Poka-Yoke v montáži - Senderská, Katarína
Japonský pojem Poka-Yoke znamená "zabránenie neúmyselným chybám", ktorého autorom je Japonec Shigeo Shingo. Integrálna súčasť metódy Kaizen. Systém, ktorý rôznym spôsobom napomáha k dodržiavaniu kvality a udržiavaniu produktivity.