Význam oceňovania externých dopadov investičných aktivít pri hodnotení efektívnosti verejných investičných projektov financovaných z prostriedkov pomoci Európskej únie - Rakovský, Matúš
Oceňovanie spoločenských dopadov investičných aktivít v trhovej ekonomike. Úloha analýzy nákladov a výnosov vo finančnom rozhodovaní. Finančná analýza, ekonomická analýza, riziková analýza.