Vykazovanie podľa segmentov podniku - Kubaščíková, Zuzana, 1982-
Charakterizovanie a opísanie vykazovania segmentov podniku. Aplikácia štandardov IFRS 8 a štandard SFAS 131 v individuálnej účtovnej závierke zostavenej podľa Medzinárodných štandardov pre finančné vykazovanie (IFRS) a podľa Amerických všeobecne uznávaných účtovných princípov (US GAAP).