Vplyv manažmentu na vznik vlastníckych transakcií v obchodných spoločnostiach - Ondrušová, Lucia, 1981-
Informácie z účtovnej závierky ovplyvňujúce rozhodnutia manažmentu, ktoré môžu mať významný vplyv na ďalšiu existenciu a fungovanie spoločnosti a môžu viesť až k vlastníckym transakciám.