Očakávané zmeny v oblasti medzinárodných štandardov finančného vykazovania (IFRS) - Staríčková, Zuzana
Charakteristika Medzinárodných štandardov finančného vykazovania (IFRS). Prvý projekt zlepšenia IFRS. Súčasné aktivity Rady pre Medzinárodné účtovné štandardy - IASB (International accounting standars Board) v oblasti zmien Medzinárodných účtovných štandardov (IAS) a Medzinárodných štandardov finančného vykazovania (IFRS). Zmeny vybraných medzinárodných štandardov.