Posudok recenzenta na zborník príspevkov z interného grantu Katedry účtovníctva a audítorstva pod názvom "Globalizácia a harmonizácia účtovníctva v podmienkach hospodárskej krízy II". - Tumpach, Miloš, 1970-
Recenzia s posudkom recenzenta na zborník príspevkov Katedry účtovníctva a audítorstva o procese globalizácie, ktorá vytvára požiadavku porovnateľnosti a zrozumiteľnosti informácií prezentovaných v účtovných závierkach.