Dopady finančnej krízy v oblasti (ne)zamestnanosti v krajinách V4 - Zubaľová, Alena, 1959-
Porovnanie protikrízových opatrení v oblasti zamestnanosti v krajinách V4. Európska únia považuje v čase krízy za kľúčové riešenie opatrení predovšetkým v troch oblastiach - zamestnanosť, investície do vzdelávania, poradenstvo ohľadne hľadania nových pracovných príležitostí.