Novokantovstvo a teória hodnôt v maďarskej filozofii na prelome 19. a 20. storočia - Mészáros, Ondrej
Novokantovstvo a teória hodnôt v maďarskej filozofii na prelome 19. a 20. storočia. Vplyv na profesionalizáciu maďarskej filozofie. Analýza teórie hodnôt K. Böhma, autora prvého originálneho maďarského filozofického systému.