Uplatnenie absolventov na trhu práce ako faktor konkurencieschopnosti vzdelávacej inštitúcie - Jurková, Jana
Uplatniteľnosť absolventov stredných a vysokých škôl na trhu práce ako faktor konkurencieschopnosti vzdelávacích inštitúcií, ktoré poskytujú svoje služby na trhu vzdelávania. Proces zaraďovania mladých ľudí do pracovného procesu.