Podnikový knowledge management - konkurenčná výhoda múdrosť - Burger, Ivan
Pokračovanie článku z predchádzajúceho čísla kde sa orientujeme na poznatkovú pyramídu so siedmimi hierarchickými triedami poznatkov. Rozhodnutia, ktoré môžu byť súčasťou nastavenia cieľov jednotlivca, ale aj podniku.