Život na dlh je zlý, ale chceme ho - Škriniar, Pavel, 1979-
Správanie Slovákov si protirečí s ich vyjadreniami v prieskumoch. Dôvody zadlžovania Slovákov. Vývoj úrokových sadzieb, objemu úverov i miery nesplácania.