Model Michaela Rauschera - Darmo, Martin
Model Michaela Rauschera predstavuje prostriedok skúmania vplyvu R&D a technologického rozvoja na ekonomiku. Skúma ako environmentálna politika vplýva na rast zeleného kapitálu a na samotný ekonomický rast.