Súčasné trendy v konkurenčných stratégiách malých a stredných podnikov - Majtán, Štefan
Problematika konkurenčných stratégií malých a stredných podnikov na Slovensku. Výsledky prieskumu, ktorého sa zúčatnilo 100 malých a stredných podnikov a ktorého cieľom bolo zistiť, aká je intenzita konkurencie, konkurenčné stratégie a spôsoby realizácie zdrojov konkurenčných výhod. Swot analýza skúmaných malých a stredných podnikov.