Implementation of structural funds for development of corporate identity in cross-border cooperation as factor of improving competitiveness - Šimorová, Lenka
Možnosť využitia štruktúrnych fondov pre vývoj podnikovej identity v cezhraničnej spolupráci v pohraničných regiónoch Slovenskej a Českej republiky. Podniková identita ako strategický marketingový nástroj. Dimenzie podnikovej identity. Cezhraničná spolupráca - Slovensko a Morava.