Public-private partnerships and their possible use in cross-border cooperation - Turan, Alexander
Definície verejno-súkromných partnerstiev (PPP - Public-private partnership). Príčiny vzniku PPPs a ich častejšie využívanie. Typy verejno-súkromných partnerstiev. Zodpovedné inštitúcie za PPPs v Českej a Slovenskej republike. Argumenty pre a proti PPPs. Možnosť využitia PPPs v cezhraničnej spolupráci.