Dôležitosť kvality pri rozhodovaní - Klepáková, Adela
Pohľad na fungovanie trhu poskytovateľov zdravotníckych služieb. Zlepšovanie kvality zdravotnej starostlivosti. Súčasný stav riešenej problematiky v Európskej únii. Výsledky prieskumu realizovaného na vzorke študentov vysokých škôl a doktorandov, za ktorých uhrádza zdravotné poistenie štát. Dostupnosť informácií o kvalite zdravotnej starostlivosti. Faktory ovplyvňujúce výber zdravotného zariadenia. Dôležitosť informácií pri voľbe zdravotného zariadenia. Dôležitosť medicínskych výsledkov a efektivity hospodárenia zdravotníckych zariadení.