Dopady globálnej ekonomickej krízy na zamestnanosť - Bujňáková, Tatiana
Vývoj na trhu práce z globálneho a regionálneho hľadiska. Vývoj miery nezamestnanosti vo svete a súčasný pokles tempa prírastku zamestnanosti. Štrukturálna nezamestnanosť a integrácia mladej pracovnej sily na trh práce. Vzťah nezamestnanosti a HDP. Stagnácia miezd a riziko chudoby. Ukazovatele vývoja trhu práce.