Zložky účtovnej závierky: didaktický aspekt - Maděra, František
Problematika výučby dvoch tematických okruhov novokoncipovaného odborného predmetu spoločného základu na Ekonomickej univerzite v Bratislave: Účtovníctvo - Majetok, záväzky a vlastné imanie a Náklady, výnosy a základy hospodárenia. Didaktická stránka ich výučby.