Zjednodušenie pre rýchlu voľbu cenných papierov - Kmeťko, Miroslav, 1969-
Pri rozhodovaní sa o nákupe akcií majú investori dostupné velké množstvo informácií. Dôležitá je nielen ich selekcia, ale aj poznanie, o čom hovoria a ako sú navzájom prepojené.