Monetary policy rules with financial instability - Bauducco, Sofia
Rozšírenie štandardného dynamického stochastického modelu všeobecnej rovnováhy o finančný sektor. Skúmanie reakcie centrálnej banky na epizódy finančnej nestability ako zdroj odchýlok od tradičného Taylorovho pravidla. Autori navrhujú upraviť Taylorovo pravidlo pre centrálnu banku tak, aby sa brali do úvahy indikátory finančnej stability.