Duálny listing na bratislavskej burze realitou - Škriniar, Pavel, 1979-
Možnosti Burzy cenných papierov sa rozšíria o niektoré investičné príležitosti v podobe ponuky cenných papierov obchodovaných na pražskej burze. Sprístupnenie cezhraničného vyrovnania obchodov môže štátu uľahčiť rozhodovanie o privatizácii cez burzu. Pojem centrálny depozitár. Vymedzenie pojmu duálny listing.