Globálna kríza - výzva k metodologickej inovácii vymedzovania funkcii štátu v ekonomike - Šikula, Milan
Myšlienky a názory, ktoré naznačujú možné smerovanie formovania novej paradigmy ekonomickej vedy v interdisciplinárnom rámci spoločenských vied. Nové prístupy a funkcie štátu v ekonomike.