Riadenie operačného rizika v bankách na Slovensku - Oravíková Podoliaková, Katarína
Teoretické vymedzenie prístupov k riadeniu operačného rizika a definovanie jednotlivých krokov v procese riadenia, pričom hlavný dôraz je kladený na požiadavky na kapitálovú primeranosť vyplývajúce z platnej legislatívy. Analýza riadenia rizika, spôsob akým sa zostavuje stratégia riadenia a aká je organizačná štruktúra riadenia operačného rizika v bankovom sektore na Slovensku. Problematika Basel III.