Perspektívy využívania environmentálneho manažérskeho účtovníctva v slovenských podnikoch - Antalová, Renáta
Implementácia environmentálnych prvkov účtovníctva vo forme sledovania a vyhodnocovania nákladov na ochranu životného prostredia podľa ISO 14001 alebo EMAS (The EU Eco-management audit scheme). Úlohy a typy environmentálneho manažérskeho účtovníctva (EMA).