Aktuálne trendy globalizácie a regionalizácie vo vybraných štátoch EÚ - Hrivková, Katarína
Trendy globalizácie a regionalizácie vo vybraných štátoch Európskej únie: Slovenská republika, Írsko, Nemecká spolková republika. Dopady finančnej a hospodárskej krízy na územnú samosprávu SR. Opatrenia na zmiernenie dopadov finančnej a hospodárskej krízy na rozpočty obcí.