Faktory ovplyvňujúce rozhodnutia o alokácii podniku so zameraním na prepravu a logistiku - Furdová, Lucia, 1984-
Determinanty ovplyvňujúce alokáciu podniku. Faktory, ktoré vplývajú na rozhodovanie o alokácii podniku. Rozptyl medzi dodávateľmi a trhmi. Prepravné náklady. Zelené iniciatívy. Prieskum realizovaný na Slovensku.