K vybraným aspektom postavenia rozvojových štátov vo svetovom obchodnom systéme - Csabay, Marek
Vybrané aspekty postavenia rozvojových štátov v multilaterálnom obchodnom systéme vymedzenom pravidlami WTO. Cesta rozvojových štátov k vytvoreniu UNCTAD a všeobecného systému colných preferencií (GSP) ako prvého prejavu posilňovania vlastnej pozície. Súčasné problémy svetového obchodného systému pod hlavičkou WTO s prehlbovaním obchodnej liberalizácie a významu Rozvojovej agendy z Dauhy pre rozvojové štáty.