Baťov systém riadenia ako príklad etického vzoru - Hvoždarová, Jana
Súvislosti medzi životaschopnosťou Baťovho systému riadenia podniku a pôsobením etických princípov. Systémy riadenia, ktoré založil Tomáš Baťa za účelom rozšírenia výroby. Etické hodnoty, ktoré Tomáš Baťa uplatňoval pri budovaní svojho podnikateľského impéria.