Vývoj inflácie a peňažného agregátu M2 v EÚ vo vzťahu k akciovému trhu - Vovková, Katarína, 1977-
Príspevok je zameraný na vývoj inflácie za posledné roky a na zmeny peňažného agregátu M 2 v Európskej únii a ich dopad na európsky akciový trh. Ponuka peňazí a akciový trh. Ponuka peňazí v eurozóne. Vplyv inflácie na akciový trh. Vývoj inflácie v eurozóne. Akciový trh eurozóny.