Marketing pod vplyvom globálneho prostredia - Nemečková, Soňa
Vymedzenie globalizácie a jej úrovne na Slovensku. Index KOF na meranie úrovne globalizácie. Indexy globalizácie KOF pre top 10 globalizovaných krajín, V4 a USA. Subindexy a čiastkové indexy globalizácie KOF pre Slovenskú republiku. Fázy a formy marketingu. Vývoj medzinárodného marketingu. Globalizácia a jej vplyv na marketing.