Celkový stav slovenského bankového sektora v roku 2010 - Kadlečíková, Oľga, 1973-
Analýza slovenského finančného sektora v roku 2010 a porovnanie s rokom 2009. Finančná pozícia bánk a úvery poskytnuté klientom. Vývoj objemov vkladov podnikov. Vykázaný výsledok hospodárenia a zisk po zdanení.