Daňová harmonizácia a daňové bremeno - Borza, Michal
V širšom pohľade súčasna situácia v Európskej únii môže vyústiť do rozpadu tohto zoskupenia alebo k vyššej harmonizácii. V súčasnosti sa obe tieto riešenia zdajú byť nepopulárne. Príspevok prináša ďalší daňový argument prečo harmonizácia v EÚ bude náročným až nereálnym krokom z krátkodobého hľadiska.