Využitie škál pri výskume imidžu VEGA č. 1/0418/11 - Vilčeková, Lucia
Základné východiská problematiky firemného imidžu. Analýza firemného imidžu. Využitie škál pri výskume firemného imidžu. Likertova škála. Thurstonova škála. Sémantický diferenciál a Stapelova škála. Škála konštantnej sumy.