Interný audit v oblasti opravných položiek k dlhodobému majetku - Kastlerová, Sylvia
Účtovné jednotky a tvorba opravných položiek k dlhodobému majetku. Posúdenie opodstatnenosti tvorby opravných položiek a ich posúdenie interným audítorom. Manažment účtovnej jednotky a zdokladovanie zúčtovania opravných položiek. Vplyv na výsledok hospodárenia a výšku daňovej povinnosti.