Dohovor o prepravnej zmluve v medzinárodnej nákladnej doprave (CRM) z roku 1956 a jeho zmeny - Harajdová, Katarína
Unifikácia právnej úpravy medzinárodnej cestnej nákladnej dopravy tovaru prostredníctvom Dohovoru o prepravnej zmluve v medzinárodnej cestnej nákladnej doprave (CMR) z roku 1956 v znení neskorších novelizácii. Jeho základná charakteristika a obsah.