[Diplomatický protokol Slovenskej republiky (vybrané aspekty)] - Kucharčík, Rudolf, 1977-
Recenzia na monografiu ktorej cieľom je charakterizovať, analyzovať a objasniť vybrané protokolárne pravidlá Slovenskej republiky a zároveň identifikovať tie skutočnosti, ktoré sú pre ňu špecifické a jedinečné.