Projektové účtovníctvo - Kordošová, Alena, 1970-
Zdroje financovania neziskových účtovných jednotiek a ich rozdelenie. Zostavenie účtovnej závierky a projektové účtovníctvo neziskových účtovných jednotiek. Ciele projektového účtovníctva.