Výkaz o plnení rozpočtu - jeho miesto v účtovníctve subjektov verejnej správy - Kovalčíková, Antónia
Účtovníctvo subjektov verejnej správy v podmienkach úpravy platnej v SR ako aj v medzinárodných účtovných štandardoch pre verejný sektor - IPSAS. Výkaz o plnení rozpočtu a účtovná závierka verejnej správy.