Štandardy IPSAS a časová postupnosť ich vydávania - Kršeková, Marianna
Medzinárodné účtovné štandardy pre verejný sektor (International Public Sector Accounting Standards - IPSAS) pre vykazovanie v účtovnej závierke pre subjekty verejného sektora.