Súčasná hodnota - neriešený problém slovenského účtovníctva podnikateľov - Maděra, František
Problematika aplikácie súčasnej hodnoty pri dlhodobých pohľadávkach a záväzkoch. Oceňovanie dlhodobých pohľadávok a záväzkov podnikateľských subjektov. Hospodárska prax a prípady obchodných transakcií vyrovnávaných v dlhšom časovom horizonte.