Efektívnosť investičných stimulov - Darmo, Ľubomír, 1984-
Charakteristika investičných stimulov. Investičné stimuly - fiškálne, finančné, ostatné investičné stimuly. Meranie efektívnosti investičných stimulov. Poskytovanie investičnej pomoci.