Výkaz zmien vlastného imania - Mateášová, Martina, 1979-
Európska spoločnosť ako forma akciovej spoločnosti, ktorej podnikateľská činnosť je založená na práve EÚ. Účtovná závierka alebo výkaz zmien vlastného imania ako zdroj informácií o finančnej situácii spoločnosti európskeho typu.