IASB a FASB spoločné vylepšenia IFRS a US GAAP - Mokošová, Daša, 1979-
Problematika zlepšenia finančného vykazovania a zmeny v rámci konsolidovaných dcérskych podnikov. Požiadavky pre zverejňovanie ostatného komplexného výsledku účtovníctva dôchodkov a iných benefitov po ukončení zamestnania. Novelizácia pravidiel IASB a FASB. Doplnenie požiadaviek a zosúladenie pravidiel IFRS a US GAAP.