Reflections of EU affairs in social media - Checa, Fernando
Zmeny v európskej spoločnosti a reakcie inštitúcií. Európska únia na Facebooku a Twitteri. Siete s audiovizuálnym obsahom: Flickr a YouTube. Blogy a Európska únia. Rozhodnutie Európskej únie využívať sociálne médiá ako komunikačný nástroj v komunikácii s občanmi. Stránky EÚ na Facebooku. Blogy EÚ.